Reparatie & Onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van uw bromfiets kunt u terecht in onze werkplaats. Met onze jarenlange ervaring en ons profesionele gereedschap bent u verzekerd van de best mogelijk service en een lange levensduur van uw voertuig.

Contact? Bel ons 055 - 522 62 72

Wij investeren regelmatig in nieuwe technologieen op het gebied van bromfietsen, welke worden aanbevolen door de fabrikant van uw voertuig. Hierdoor zijn wij in staat de moeilijkste problemen op te lossen. Ook bij (nieuwe) bromfietsen wordt steeds vaker gebruik gemaakt van electronische software. In sommige gevallen kan dit tot moeilijk herleidbare problemen leiden. Wij hebben de juiste apparatuur om deze electronica uit te lezen, de opgetreden defecten te analyseren en te verhelpen.

Regelmatig onderhoud verlengt de gebruiksduur van uw bromfiets aanzienlijk. Net als bij een auto heeft ook een bromfiets periodieke beurten nodig. De frequentie van onderhoud is afhankelijk van het gebruik. Wanneer u een het voertuig regelmatig gebruikt voor korte ritten zal de bromfiets vaker moeten worden nagekeken dan wanneer u deze voornamelijk gebruikt voor lange ritten.

Wij kunnen u informeren en adviseren over het te hanteren onderhoudsschema.

MITAS
Airsal
20799.Repsol
Piaggio
kenda
Top-Performances
valvoline
Knop_MKX
Silex
Buzzetti
Sava
20771.SKF

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.